Dailės ir technologijų savaitė. Antroji diena

dsc_8357_01Per pirmąją pietų pertrauką į technologijų kabinetą visus viliojo maisto kvapai. Gimnazistės vaišino savo ruoštais užkandžiais, džiovintų obuolių ir kmynų gėrimu. Užkandžiai labai estetiškai pateikti, įmantrūs ir gurmaniški, todėl nepaliko jiems abejingų.

dsc_8345 dsc_8351_01 dsc_8355_01Antroji pietų pertrauka paženklinta Smiltės, Gabijos ir Aritos kūryba. Merginos tapo, piešia, kuria tekstus. Jų kūryba labai skirtinga, Smiltė eksponuoja animalistines akvareles, Gabija gilinasi į egzistencijos prasmę, moksleivišką būtį. Arita po kiekvienu piešiniu rašo gana įdomius ir taiklius tekstus. Jos piešiniai kuriami įvairių dalykų pamokose, be šmaikštaus paaiškinimo siurrealistiniai piešiniai būtų mažiau suprantami.

Grafiški merginų piešiniai įmonėje „Laurema“, dėka kantrių ir supratingų darbuotojų, šilkografijos būdu buvo perkelti ant tekstilės. Merginos gimnazijai palieka atspaudais puoštas palgalvėles. Parodos atidarymo metu visos trys gimnazistės buvo pasipuošusios individualiais marškinėliais su savo piešiniais.

dsc_8369Dėkojame „Lauremos“ kolektyvui. Tai jauna, įnovatyvi įmonė Šiauliuose.laurema_jpgAut. Smiltė Butkevičiūtėdsc_8412Aut. Smiltė Butkevičiūtė dsc_8413