Biudžetinė įstaiga, kodas juridinių asmenų registre 190541864, S. Daukanto g. 71, LT-76230 Šiauliai
Tel./faks. (8 41) 52 35 61, el. p. info@daukantas.lt
2024-04-24 Trečiadienis El. dienynas El. paštas Galerija Skelbimai
ES fondų logotipas
Meniu
Patyčių dėžutė
PPT informacija
Edukacinis Gidas
Mokykla lyderė
Pilietiškumo mokykla
Energy Smartmeter
SVEIKAS SAULĖS MIESTAS
Lions-Quest
Dofe
Erasmus+
Erasmus+
Dofe
Sveitakiada
Socialinių kompetencijų ugdymas – SKU
Tėvų linija
Tu ne vienas
ATVIROS EKOSISTEMOS ATSISKAITYMAMS NEGRYNAISIAIS PINIGAIS BENDROJO UGDYMO ĮSTAIGŲ VALGYKLOSE KŪRIMAS“ NR. 04-002-P-0001
Pamokų laikas
      1. 800 – 845
      2. 855 – 940
      3. 950 – 1035
      4. 1055 – 1140
      5. 1200 – 1245
      6. 1300 – 1345
      7. 1355 – 1440
      8. 1450 – 1535

Pamokų laikas trečiadieniais

      1. 800 – 845
      2. 855 – 940
      3. 950 – 1035
      4. 1055 – 1140
      5. 1200 – 1245
      Kl. valandėlė 1300 – 1330
      6. 1335 – 1420
      7. 1430 – 1515
      8. 1525 – 1610
Mintis
Если вам говорят, что вы многогранная личность — не обольщайтесь. Может быть, имеется в виду, что вы гад, сволочь и паразит одновременно.

Михаил Жванецкий

Mūsų partneriai

Šiaurės Lietuvos kolegija

Medelyno progimnazija

VilniusTech

Vinco Kudirkos progimnazija

Rėkyvos progimnazija

Salduvės progimnazija

Ragainės progimnazija

Jovaro progimnazija

Zoknių progimnazija

VU Šiaulių akademija

Steigėjai

Šiaulių miesto savivaldybė

Švietimo ir mokslo ministerija

Skaniausia penktadienio popietė „Centro Šokoladinėje“

Lina Šimkevičiūtė, IIIm klasės mokinė (2012-12-10 21:41:28)

Grupelė smaližių iš „N-15“ būrelio ir etikos mokytoja Inga Vainorienė penktadienį po pamokų, susitiko „Centro Šokoladinėje“. Šaunus šokolado meistras Algirdas papasakojo apie šokolado istoriją, populiarumą pasaulyje, geriausius šokolado gamintojus bei šokolado kokybės atpažinimo subtilybes, supažindino su vienetinių saldainių gamybos ypatumais, kuriuos veliau patys ir pritaikėme praktikoje.

Šokoladionius saldainius gaminome iš juodojo, pieniško ir baltojo šokolado, panaudojome įvairius įdarus, kūrėme  kuo įdomesnių formų saldainius. Kiekvienas pasitelkėme fantaziją ir sukūrėme tikrus saldžius meno šedevrus, o šokolado meistras išrinko patį originialiausią darbą. Nors galėjome viską parsinešti namo ir pavaišinti artimuosius savo pagamintais skanėstais, buvo tikrai labai sunku atsispirti šokolado aromatui ir nesuvalgyti saldainių iškart.

Taip pat buvome maloniai nustebinti už savo žinias ir kūrybiškumą sulaukę šokoladinių prizų, o edukacinio užsiėmimo pabaigoje kiekvienas gavome „Tikro šokolado gurmano“ diplomą. Taigi, dabar žinome, kodėl šokoladą valgyti sveika ir draugus bei artimuosius švenčių proga galėsime pradžiuginti savo pagamintais šokoladinias saldainiais.

© 2024 Šiaulių Simono Daukanto inžinerijos gimnazija